Image Alt

Det sker

Oplevelser 

Filosofisk bæredygtighed – foredrag ved Asbjørn Riis-Søndergaard

onsdag 2. november 2022 til onsdag 2. november 2022
19:00 - 21:00
Vinkelvej 32, 8800 Viborg
Tilmelding
Filosofisk bæredygtighed - foredrag ved Asbjørn Riis-Søndergaard

Hvad kan filosofien fortælle os om det 21. århundredes store globale udfordringer og kan den hjælpe os med at skabe en bæredygtig fremtid?

Med FN’s 17 Verdensmål, Grete Thunberg og den nye klimabevægelse, er vi som civilisation på vej til at gennemføre et historisk kursskifte mod en mere bæredygtig verden. En transformation som har store konsekvenser for alle områder af vores liv og samfund.

Hvad indebærer den nye tidsånd, hvilke dilemmaer og hindringer står vi over for, for at vi som verden kan nå FN’s 17 Verdensmål inden 2030 og skabe bæredygtige samfund inden for de planetariske grænser. Hvilken betydning har kursskiftet for den økonomiske vækst, den mentale trivsel og for vores livsstil?

Cand. Mag i Filosofi og Historie Asbjørn Riis-Søndergaard er stifter af det kreative PR & Brand bureau ARS17 som er specialiseret i bæredygtighed og ansvarlighed for virksomheder. Han har tidligere arbejdet med en lang række forskellige brands og er blevet kaldt Danmarks bæredygtighedsfilosof. Som foredragsholder med bred appel, inspirerer han til refleksioner og bæredygtige handlinger og tager fat på alle dilemmaerne, så alle i publikum kan være med.

Glæd dig til at lære om indsigten fra de gamle filosofibøger, høre om en masse inspirerende cases på initiativer og virksomheder, som gør en stor forskel og er med til at skabe et bæredygtigt samfund med et menneskeligt ansigt, samt til en aften med debat, underholdning og filosofiske refleksioner.