Image Alt

Det sker

Oplevelser 

Bring naturen ind i Snapstinget!

onsdag 22. juni 2022 til onsdag 22. juni 2022
10:00 - 16:00
Domkirkepladsen, 8800 Viborg, Danmark - Margretheplænen ved Domkirkepladsen
Bring naturen ind i Snapstinget!

Vær med når Handicaprådet og Vildere Viborg  bringer naturen ind i Snapstinget. Inden Vildere Viborg åbner Naturdagen på Margretheplænen, skal vi have pyntet op med hjemmehørende planter. Har du et lille selvsået træ, vilde urter eller hjemmehørende blomster modtager vi gerne en lille potte med dit bidrag. Som tak for din hjælp vil Handicaprådet gerne benytte lejligheden, til at byde på en is.

På naturdagen kan du møde Vildere Viborg Kommune, Dansk Ornitologisk Forening, Arternes Viborg og mange andre naturentusiaster. Du kan deltage i deres aktiviteter og høre mere om deres arbejde med naturen. Der vil være gode muligheder, for at bruge plænen som base, og gå på opdagelse i nogle af de mange grønne oaser, der er i midtbyen. Du kan komme som du er, men du kan også pakke madkurven, og invitere venner og familie på “picnic med aktiviteter” på Margretheplænen. Sidst på dagen bringer vi naturen ud i haverne, og vi håber du vil tage en potte med vild natur med hjem.

Arrangementet er en del af Naturdagen på Margretheplænen. Tryk på “Vildere Viborg” længere oppe på denne side for at se hvad du ellers kan opleve.